Simona Bucura Oprescu, despre rezultatele spectaculoase din domeniul construcțiilor după OUG 114: Până și pe Pro TV sunt lăudate

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura Oprescu evidențiază efectele pe care una din măsurile Ordonanței 114 luată de guvernul Dăncilă produce efecte pozitive. Un exemplu este cel acela al majorării salariului minim pe economie și scăderea anumitor taxe a descurajat munca la negru. Așa se face că numărul angajaților declarați a crescut cu 23%. Mai mult, constructorii spun că nu mai pleacă atât de mulți muncitori în străinătate, ca înainte. Totul a fost prezentat într-un reportaj realizat de ProTv, televiziune care este recunoscută ca fiind deloc apropiată politicilor PSD. "Când până și PROTv spune că fost o #măsură #corectă #creșterea #salariului #minim în #construcții prin OUG 114...
Ca în toate #politicile #publice noi, e nevoie de timp pentru ca impactul lor să se vadă. Acum începe să se estompeze isteria opozitiei, când #rezultatele în sectorul #construcții încep să vorbească.
Luni de zile opoziția a țipat cu o mie de voci caă ordonanța 114 “trebuie abrogată în întregime”... Curând, văzând rezultatele, ne vom trezi că ne vor spune că a fost ideea lor. E aceeași poveste a tuturor #măsurilor #pozitive, stimulative pentru economie, luate de #PSD: se anunță și se adoptă masura, se explică, opoziția neagă orice beneficiu, apoi țipă ca din gura de șarpe că ne ducem în haos, nu găsește alternative, dar continuă să acuze, o vreme larma politică inflamează spiritele tuturor, apoi, treptat, rezultatele măsurii îi aduc la tăcere pe contestatari... asta, desigur, până își găsesc ei o noua măsură bună pe care să se urce cu acuze și amenințări sforăitoare, dar nule.
Dar cine mai recuperează anii de climat toxic din societatea noastră, în ciuda unor măsuri sistemice utile și a unor rezultate bune?", a arătat Simona Bucura Oprescu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.