Soția lui Cristian Boureanu rupe tăcerea: Ce spune despre fiica sa. Reacția politicianului

By Septembrie 14, 2016 1942

Fosta soţie a lui Cristian Boureanu a făcut mărturisiri complete despre problemele din familia fostului deputat de Argeș. Aceasta a vorbit despre comportamentul lui Boureanu faţă de propriul lui copil, dar şi de ce a fost exmatriculată de la şcoala fata.
„Ioana nu a fugit de acasă, a plecat de acasă pentru că a fost minţită, păcălită şi nu a fost lăsată să vină la mine. Ea a plecat de acolo cu acordul meu. El a ştiut foarte bine că a plecat la mine, l-am sunat să îl anunţ. Ioana a fost exmatriculată, dar din cauză că tata a făcut scandaluri la şcoală şi a ameninţat copiii. Nu este prima dată când o bate sau când mergem să depunem plângere la protecţia Copilului“, a mărturisit cu puţin timp în urmă fosta soţie a lui Boureanu, potrivit cancan.ro.

Boureanu despre fiica sa: Droguri și bătăi
Fostul lider al PDL Argeș, Cristian Boureanu scoate la iveală amănunte incredibile despre fiica lui minoră. Scandalul imens în plină stradă e doar începutul. Acum, fostul politician a deschis o nouă bătălie, cu fosta lui soţie. "Nu am fost la niciun avocat. Mama ei a mai fost la IML şi a mai falsificat un certificat. Sunt convins că este mâna mamei ei. Ioana face un ping-pong. Mă voi lupta cu toate mijloacele legale pentru ca cineva să plătească pentru asta. În momentul de faţă copilul îşi doreşte să stea la mama, este o bătălie pierdută. Să se ducă la şcoală, să înveţe", a spus Boureanu conform Antena Stars. Când a fost întrebat despre exmatricularea Ioanei, Cristi Boureanu a infirmat acest lucru, însă Laura, iubita lui, a cofirmat. "Colegii ei spun că are probleme cu drogurile, nu ştim încă.", a adăugat Laura Dincă.
Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.