Sub cod roșu și epidemie de gripă, în timp ce argeșenii stăteau pe întuneric și nu avem guvern, noul prefect a depus jurământul

Argeșul este sub cod roșu de viscol, zeci de școli au suspendat cursurile, România este sub epidemie de gripă, mii de locuitori stau în beznă și nu avem guvern. Numai de bine. Sub aceste auspicii, Miuțescu și-a îndeplinit pofta și s-a organizat o ceremonie deosebită pentru ca noul prefect, funcționarul debutant cu un concurs câștigat nu știm unde și cum, Emanuel Soare, să depună jurământul. Tot astăzi a depus jurământul și Adrian Ciungu pentru funcția de subprefect.

Spre deosebire de Soare, Ciungu chiar este jurist în cadrul Prefecturii, așa că, dacă tot a fost numit subprefect, deci a existat o opțiune politică pentru el, cu atât mai bizară a fost sforțarea cu miros de corupție a unui ins care e adevărat că provine din mediul universitar, dar este total pe dinafară când vine vorba despre administrație. Oricum, se anunță distracție maximă, pentru că omul, deși nu prea știe administrație, a promis un nou stil de conducere, cu schimbări în forță în activitatea instituției.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.