Teren de sport ultra-modern la Slobozia

Vicepreședintele PSD Argeș, Adrian Dumitru BUGHIU, a fost prezent astăzi, alături de primarul Petre Funie, la inaugurarea unei investiții private, în comuna Slobozia.
Este vorba despre un teren de sport pluridisciplinar, realizat după un model din țările nordice, din Danemarca mai exact, de Asociația Umanitară Danbred, chiar lângă parcul pe care l-a dat în folosință în urmă cu ceva timp.
La eveniment au mai fost prezenți și primarul din Ștefan cel Mare, Ion Parpală, dar și primarul din Răscăieți, Dâmbovița - Iulian Buibar.
"Îl felicit pe primarul Petre Funie pentru că a înțeles cum să dezvolte și să fructifice colaborarea cu partenerii privați în beneficiul cetățenilor.
Nu pot decât să mă bucur de faptul că iată, această societate comercială, prin Asociația Danbred, înțelege și rolul social pe care îl are și sprijină comunitatea, în ciuda dificultăților pe care le-a întâmpinat uneori în activitate în decursul anilor.
De acest teren de sport se vor putea bucura și #elevii de la școala și grădinița din centrul comunei, dar și ceilalți copii din comună și este o facilitate cu atât mai importantă cu cât, nu doar că oferă posibilitatea tinerilor să facă sport, dar reprezintă și o alternativă pentru timpul liber, având în vedere că Slobozia este la o distanță totuși destul de mare de aglomerații urbane.
 Apreciez foarte mult acest parteneriat public-privat de la Slobozia care poate fi un model chiar și pentru unele orașe" - Adrian Bughiu, vicepreședinte PSD Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.