Tiberiu Irimia: “Eu voi vota performanța! Și vreau să fiu mândru și să ne mândrim cu orașul nostru!”

Dragi prieteni,
Am ales sa fac parte din echipa de consilieri locali a primarului Cristian Gentea.
Am adus „pe masa” Primăriei și a Consiliului Local unele dintre cele mai importante proiecte pentru piteșteni.
Am declanșat, alături de Primar și de Consiliul Local, lupta împotriva rechinilor imobiliari și a urbanismului ilegal, care punea în pericol sănătatea piteștenilor și frumusețea orașului. M-am ocupat personal de proiectul de reabilitare și extindere a parcului Trivale, proiect blocat în instanță din inconștiența unor oameni politici cu alte interese decât bunăstarea cetățenilor. M-am implicat în elaborarea detaliilor în ceea ce privește noul Spital Municipal. M-am implicat în organizarea unora dintre cele mai importante proiecte sportive de arte marțiale din Pitești, toate de nivel național și european. Prin succesul lor, aceste proiecte ne-au arătat potențialul turistic enorm pe care sportul îl poate aduce orașului nostru.
În Consiliul Local, m-am implicat și am susținut cu totală seriozitate absolut toate proiectele care au adus un plus de bine în viața piteștenilor.
Dragi prieteni,
Eu respect decizia de vot a tuturor cetățenilor, dar îmi propun să vă explic astăzi opțiunea și susținerea mea.
Eu voi vota, fără ezitare, primarul Cristian Gentea și echipa sa pentru Consiliul Local Pitești.
Pe mine m-a convins cu seriozitatea dânsului, cu proiecte concrete și cu abordarea directă a problemelor.
Avem proiecte de mare importanță în derulare și proiecte viitoare în fază avansată, adică proiecte reale pentru un viitor mai bun pentru cetățenii Piteștiului.
✅️ Pentru că sunt trecut prin viață astfel încât pot să înțeleg și să fac diferența între omul care promite (și știu că va face!) un pod peste Argeș și cel care nu știe decât să promită „4 poduri peste Argeș”.
✅️ Pentru că suntem aproape de finalizarea primului parc industrial, chiar dacă alți contracandidați promit 5 parcuri.
✅️ Pentru că suntem aproape de finalizarea proiectului și studiului de fezabilitate pentru primul spital municipal din Pitești.
✅️ Pentru că deja începe construirea noului stadion de fotbal „Nicolae Dobrin” și a primului stadion din Pitești exclusiv de atletism.
✅️ Pentru că se investește în: educație, cultură, sport, asistență socială – cum nu s-a investit vreodată în Pitești.
✅️ Pentru că a accesat, în 3 ani, fonduri europene și a primit finanțări guvernamentale pentru Pitești cât nu s-au obținut în ultimii 20 de ani!
✅️ Pentru că a blocat, alături de Consiliul Local, derapajele grave din urbanisul grotesc și ilegal al ultimilor ani.
✅️ Pentru că a susținut în totalitate proiectul Parcului Trivale și a înțeles potențialul turistic pe care îl putem crea prin dezvoltarea acestuia.
Da, am totală încredere în buna-credință a lui Cristian Gentea.
Este omul care își dorește din suflet să fie mândru de orașul nostru, pentru că știu că iubește Piteștiul!
Numele meu este Tiberiu Gabriel Irimia, am 50 de ani, sunt medic stomatolog, doctor în științe medicale, manager al Spitalului „Dr. Irimia” Pitești, și candidez la funcția de consilier în cadrul Consiliului Local Pitești, pe lista PSD.
Ne întâlnim duminică, la vot, pentru stabilitate și performanță în comunitate.
Mulțumesc pentru încredere! Suntem o forță împreună!

Material realizat de SC SMART CREATIVE CONCEPT SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.