Trădare, trădare, dar să știm și noi! Alinuța l-a lăudat pe Cîțu în SUA, apoi s-a dezis de el și a anunțat că îl votează pe Ciucă!

Mai ceva decât Petru! Nici n-a cântat cocoșul de trei ori, și Alina Gorghiu, urmașa Brătienilor din Argeș, și-a trădat șeful căuia îi dădea limbi de laudă în timp ce era cu el prin SUA, la întâlniri "cu înalte oficialități" americane.  De fapt, șefa PNL Argeș pare să joace mai degrabă rolul lui Iuda, căci se conturează din ce în ce mai mult ideea că Vasilică Cîțu a fost trimis la plimbare de liderii liberali prin SUA, timp de o săptămână, pentru a-i aranja fără grabă debarcarea.

Deși nici măcar nu și-a anunțat candidatura încă la șefia PNL, Alina Gorghiu deja anunță că a schimbat #echipacâștigătoare, și că îl votează pe Nicolae Ciucă: „În general, când ai un premier în funcție este și candidatul pentru președinția partidului, având în vedere că funcția acum este vacantă. Deci mă aștept ca Nicolae Ciucă să își depună această candidatură pentru președinția Partidului Național Liberal și sigur că voi susține această candidatură”.

Păi, Alinuța, dragă, atunci de ce îl lăudai pe Cîțu că e frumos, deștept și că ne vorbește frumos? 
Altfel, între acoperiții de penibil din PNL, liderul PNL Argeș se detașează maxim! S-a dus naibii alura internațional-globală, de mare negociatoare cu americanii, de cea care a obținut, cu infractorul din SUA Florin Cîțu, viza pentru români (desigur, fără să o fi obținut și fără să aibă totuși nici cel mai mic merit în nimic)!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.