Ultimatum pentru consilierii chiulangii: Vor fi înlocuiți dacă nu vor face asta!

By Iunie 27, 2016 915

Consiliul judetean si consiliile locale s-au constituit din prima sedinta cu exceptia celor din comunele Bradu, Poiana Lacului, Albestii de Arges, Caldararu si Valea Danului.
În cazul celor 5 consilii locale prefectul Cristian Soare a procedat la o noua covocare pentru sedinta de constituire, astfel : Caldararu - duminica 26 iunie, cand a si fost constituit, urmand ca Albestii de Arges si Poiana Lacului sa fie convocate pentru astazi 27 iunie, iar Bradu si Valea Danului pentru 29 iunie. La Poiana Lacului va fi convoncată o nouă ședință, a treia, pentru că nici în cea de azi nu a fost întrunit cvorumul necesar de două treimi.
Prefectul a explicat că in situatia in care acestea nu vor avea cvorum de 2/3 din numarul de consilieri si de acesta data, urmeaza o a treia convocare, iar in situatia in care nici de acesta data consilierii locali nu vor fi prezenti pentru a asigura cvorumul necesar, acelor dintre acestia care au absentat nemotivat le va fi invalidata alegerea pe lista, urmand ca locul acestora sa fie preluat de supleantii de pe listele formatiunilor politice pentru care au candidat.
Din cele 102 consilii locale, un numar de 91 si-au ales si viceprimarii, restul urmand sa-i aleaga in sedintele urmatoare de consiliu;


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.