Un argeșean, lăsat să conducă cel mai mare partid din țară

By August 05, 2015 1187

Premierul Victor Ponta, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, și Andrei Dolineaschi, secretarul general, sunt plecați în concediu. Astfel că liderii partidului au decis să împartă responsabilitățile de conducere ale PSD către două persoane. În plan politic, către Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD, iar în plan administrativ și patrimonial, către trezorierul PSD, argeșeanul Mircea Drăghici.

Chiar dacă într-o anume parte a presei (aceeași care povestea cum Frătică îl îmbrăca pe Pendiuc, deși primarul de la Bradu a declarat într-un interviu acordat Curierul că niciodată nu a stat în celulă cu primarul suspendat al Piteștiului) s-a tot vehiculat că Liviu Dragnea ar fi nemulțumit de prestația lui Drăghici în funcția de trezorier, iată că decizia luată recent a arătat că argeșeanul se bucură de încrederea liderilor de pe Kiseleff. Mai mult, Dragnea a și menționat că de la venirea la șefia PSD a lui Victor Ponta, care l-a luat trezorier pe Drăghici, datoria partidului acumulată în cea mai mare parte de pe vremea lui Geoană, a fost redusă cu 30-40%. În plus, Drăghici a rămas în istorie prin faptul că a reușit nu doar ca sediile PSD să nu fie executate, așa cum era la un pas să se întâmple după mandatul Geoană, ci chiar să achiziționeze sediul central de pe șoseaua Kiseleff.

De altfel, Dragnea nici nu nu avea cum să fie suprins de situația financiară a PSD în contextul în care a fost șeful de campanie din 2012 încoace la fiecare scrutin, iar controalele de la Curtea de Conturi și AEP, organisme care verifică felul în care sunt cheltuiți banii partidelor nu au arătat deficiențe importante. 

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.