Un greu al ALDE, atac necruțător: Ludovice, ai transformat PNL-ul

Deputatul Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, a lansat un atac virulent la adresa liderului PNL. După ce l-a adus pe Ion Popa la ALDE, Andrei Gerea continuă atacul la adresa conducerii noului PNL și îl acuză pe Ludovic Orban că a transformat partidul într-un sclav al sistemului și că s-a aplecat în fața unor instituții europene față de care partidele și țara noastră ar trebui să aibă de fapt într-un parteneriat: „Ludovic, ai transformat PNL-ul în sclavul sistemului și vii azi să dai lecții de europenism, de principii fundamentale ale statului de drept? Nu doar că ești sluga sistemului din #România, dar te faci și preș în fața unor instituții europene cu care ar trebui să avem o relație de parteneriat și nu cea dintre șef și subaltern.
PNL e forțat să ia poziții publice fără a mai ține cont de interesele românilor. Ai tăcut la abuzurile procurorilor dovedite de instanțe, ai tăcut la achitările pe bandă rulantă, iar când a venit vorba despre protocoalele încheiate între servicii și instituțiile din justiție ai amuțit de-a binelea!
Tu taci când trebuie să vorbești și vorbești când trebuie să taci. Atunci când lideri politici adevărați iau atitudine ar trebui să menții tăcerea, dacă de mai mult nu ești în stare, nu să ceri demisii. Probabil că e supărător pentru tine și stăpânii tăi din PPE să vi se spună că timp de 11 ani a fost încurajat un sistem paralel prin rapoartele europene referitoare la lupta anticorupție. În România, noii tăi prieteni din PPE vedeau anticorupția prin prisma numărului de arestări și rechizitorii instrumentate de instituții care au suferit ele însele de corupția puterii. Nu înțeleg cum sunteți capabili, tu și toți trepădușii din jurul tău, să negați evidențele. Puteți să negați că rapoartele MCV s-au bizuit pe imaginea deformată creată de politicieni slugarnici ca tine și de instituții care apără alte interese decât pe cele ale României?”, a fost reacția chestorului Camerei Deputaților.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.