Velcea dă cu tunul! Ne-am bătut joc de oameni! Mihalcea și Bârbuceanu, groparii Ștefăneștiului! Jenica nu a făcut nimic în trei ani de când e primar

Deputatul PSD Nicolae Velcea, cel care a luat conducerea PSD Stefanesti, a afirmat ca cetatenii din Stefanesti i-au reprosat ca fostyl viceprimar Mihalcea a ingropat orasul impreuna cu fostul primar PNL Barbuceanu. El mentioneaza si ca Jenica Dumitru, actualul primar, nu a facut nimic de cand a castigat primaria. 

Bugetul de anul acesta abia intra in vigoare! Ne-am batut joc de oameni, a conchis Velcea.

PSD nu a castigat niciodata stefanestiul. Acolo a castigat o singura persoana. Atunci s-a spus ca a muncit. A muncit doar pentru el. Nici acum nu pot spune ca am castigat. Ne-am batut joc de cetateni, ca de noi ne-am batut joc cand am aprobat componenta listei.

Lumea prin campanie ne spunea ca Mihalcea si Barbuceanu sunt groparii Stefanestiului. Si au dreptate daca ne uitam la ce s-a intamplat.

Nici Jenica nu stiu daca mai este sau nu in PSD. Este fara sprijin politic, dar e membru PSD. A zis ca nu poate veni la sedinta cat timp acolo este gruparea Mihalcea. Acum nu a mainfost aceasta grupare, dar tot nu a venit la sedinta. Voi discuta cu ea si in 2-3 saptamani voi decide in privinta doamnei Jenica. Timpul este scurt, vin alegerile prezidentiale si celelalte alegeri.

Deocamdata, nu stiu daca are vreo sansa sa mai candideze la primarie, avand in vedere ca in trei ani nu a facut nimic. Bugetul pe anul acesta cred ca devine functional azi sau de luni-marti. Pentru ca s-a amanat atata timp adoptarea lui, au fost zeci de copii care au mers pe jos la scoala 10 km pentru ca nu erau bani pentru motorina pentru transport”.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.