Vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu, ședință de lucru cu secretar de stat în ministerul Sportului

Astăzi, 7 aprilie, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian - Dumitru Bughiu, a răspuns invitației de a participa la o întâlnire de lucru cu secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Csongor Oltean.
 Întâlnirea a avut loc la Sala Sporturilor Trivale din Pitești, iar discuțiile s-au axat pe următoarele teme principale: descentralizarea, strategia națională pentru tineret, respectiv modificarea legislației în vigoare, programele și proiectele inițiate și derulate de Ministerul Tineretului și Sportului.
Csongor Oltean a transmis că, în prezent, se lucrează la documentul privind alocarea sumelor pentru sport și tineret din cadrul Planului Nțional de Redresare și Reziliență (PNRR). Conform propunerilor înaintate, se așteaptă ca suportul bugetar pentru următorii 5 ani să fie de 300 de milioane de euro.
 Având vastă experiență în domeniul tineretului și sportului, dobândită mai ales prin funcțiile de secretar de stat în MTS și director executiv adjunct al Direcției Județene de Sport și Tineret Argeș, vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și-a exprimat toată deschiderea pentru susținerea acestui domeniu.
 Astfel, vicepreședintele C.J. Argeș a lansat oficialului MTS propunerea ca la nivelul județului să fie elaborată strategia județeană pentru tineret, punându-se astfel bazele unor acțiuni și proiecte concrete susținute în plan local și național.
 Pentru anul 2021, în bugetul Consiliului Județean Argeș a fost alocată suma de 500 de mii lei pentru desfășurarea de acțiuni legate de sport, tineret și cultură.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.