Vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu îl desființează pe Ionuț Moșteanu după ce acesta a cerut revenirea spitalelor la Ministerul Sănătății

 În plin scandal și lupte politice între PNL și USR pentru înlocuirea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, deputatul USR de Argeș Ionuț Moșteanu, care este și liderul deputaților USR, a susținut, într-o postare că ar trebui ca spitalele care au trecut în guvernul PDL de la ministerul Sănătății la Consiliile județene și la primării să revină la minister. Propunerea deputaului USR nu a scăpat netaxată de vicepreședintele CJ Argeș Mariu Nicolaescu, care a criticat lipsa de informare a parlamentarului:
Din ciclul: când termini sau nu facultatea (la Bioterra), și/sau ,,dacă tăceai filozof rămâneai"!
Am citit recent o declarație a unui deputat aflat în coaliția de ,,guwernare" prin care solicită ,,trecerea tuturor spitalelor în subordinea Ministerului Sănătății".
 Cred că este un punct de vedere care se află în opoziție cu principiile micului partid pe care-l reprezintă. Cunoaștem cu toții principiile libertine și dorința de descentralizare ale acestui partid.  
 Administrațiile locale, de oricare culoare politică ar fi ele, ar fi foarte bucuroase să nu mai gestioneze spitalele.
 Cunoaște distinsul domn că sistemul arată precum o struțo-cămilă deoarece administrativ anumite spitale se subordonează autorităților publice locale iar din punct de vedere al actului medical se subordonează Ministerului Sănătății!? Bineînțeles am dori ca înjurăturile să și le ia ei, ,,guwernanții"  ci nu noi care facem investiții!
 Cunoaște distinsul domn, spre exemplu, care erau datoriile SJU Pitești la preluarea de către CJ de la Ministerul Sănătății? Știe câte spitale are în subordine CJ Argeș?
 Cunoaște distinsul domn, câte investiții s-au făcut în acest spital de când este preluat de CJ?
 Cunoaște distinsul domn, câte proiecte cu fonduri europene, PNDL și fonduri proprii sunt în derulare?
 PS. Referitor la situația de la Spitalul Victor Babeș:,,este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România"!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.