Video! Andrei Gerea, modificare importantă la Legea Dialogului Social

O inițiativă legislativă menită să modifice legea dialogului social în favoarea angajatului a fos depusă în parlament de aleșii PPUSL. Anunțul a fost făcut de deputatul formațiunii umaniste, Andrei Gerea. "Am depus în Parlament, alături de colegii mei din Gruparea Umanistă, o inițiativă legislativă privind modificarea și completarea Legii dialogului social nr. 62/2011. Este un proiect binevenit pe care îl vom susține și vom depune toate eforturile ca el să fie și votat.
Proiectul este realizat la inițiativa lui Dragoș Frumosu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară „SINDALIMENTA”.
Elaborarea proiectului a durat aproape un an de zile și a fost făcută cu ajutorul mai multor specialiști în domeniul dialogului social, printre care îi amintim pe Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, precum și Serghei Mesaroș, Director al Direcției de Dialog Social din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale", a afimat Andrei Gerea, presedintele PPUSL Ilfov.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.