Video! Cîțu a cedat și a fugit din fața jurnaliștilor

Nervii premierului Florin Cîțu au cedat rapid! Acesta a anunțat conferință de presă la ora 17, însă a reușit recordul ca în doar trei minute să dea bir cu fugiții, plecând nervos din fața jurnaliștilor. PNL a anunțat că nu va mai negocia cu USR dacă votează moțiunea depusă alături de AUR sau pe cea a PSD.

 Cu scurt timp înainte, cei de la USR au anunțat că vor vota moțiunea PSD pentru ca Guvernul Cîțu să fie demis. Întrebat ce va face după decizia USR, Cîțu a plecat nervos, exclamând: „Mulțumesc mult de tot, nu putem să discutăm în acest stil...Așa nu se poate!"
Ulterior, reprezentanții Guvernului au transmis că Florin Cîțu nu a fugit de întrebările reporterilor, ci a considerat că afirmațiile sale nu sunt de interes pentru jurnaliști.
„Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”, transmite Executivul.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.