Video! Gelu dacă nu-i fudul, parcă nu-i Tofan destul!

Știți povestea cu viceprimarul care dacă nu e fudul, parcă nu-i vice destul. Desigur, nu era chiar viceprimar, era un alt personaj, dar cam asta a pățit-o liberalul Gelu Tofan. Acesta a participat la o întâlnire a autorităților locale cu reprezentanții CJ Argeș și ai constructorului, care va reabilita Galeria de Artă, clădirea fostei primării, situată față în față cu actuala Primărie.
Discuțiile au vizat protejarea zonei reabilitate din piața Primăriei de lucrările care se vor face la clădirea monument istoric, lucrări care se vor derula prin intermediul unor fonduri europene accesate de către Consiliul Județean Argeș, care este și proprietar.
Dorind să pară interesant probabil și să apară în peisaj că a făcut și el ceva, viceprimarul Tofan s-a apucat rapid de o postare:  Ieri am predat locaţia Galeria de Artă “Rudolf Schweitzer-Cumpăna” autoritătilor care o vor restaura. Succes viitorului proiect european!”, lăsând să se înțeleagă că de fapt Galeria de Artă ar fi a Primăriei.

La scurt timp, a fost atât de umilit de comentariile celor care i- au văzut postăarea,  încât viceprimarul a și șters-o. Postarea, desigur.
La recepția lucrărilor de la Piața Primăriei, Gelu Tofan a avut totuși puterea de a ieși în public și de a fi prins puțin în fotografie. Măcar, de data aceasta, Piața Primăriei, chiar este a Primăriei. A fost abordat vreme de câteva minute de președintele CJ Argeș Ion Mînzînă care l-a lămuri cum stă treaba cu Galeria de Artă, despre ce proiect este vorba și, în fine, a încercat să îi explice  liberalului pe ce lume trăiește.


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.