Video! Ion Georgescu, întâlnire emoționantă cu cei dragi. Prima declarație la ieșirea din penitenciar

Primarul suspendat al orașului Mioveni, Ion Georgescu, își va petrece sfârșitul de an alături de familie. După ce a trecut prin clipe grele în arestul preventiv, Ion Georgescu a fost eliberat din Peniteciar, ca urmare a deciziei Curțiid de Apel, el fiind plasat în arest la domiciliu. Practic, primarul Mioveniului e obligat să nu părăsească imobilul de domiciliu. La ieșirea din Penitenciar, el a fost întâmpinat de susținători, prieteni și mai ales de cei dragi cu care s-a îmbrățișat minute bune.

“Vreau să le mulțumesc avocaților, familiei și am încredere în justiție. Atât. Ne vedem curând”, a spus primarul înainte de a se duce să își îmbrățișeze pe cei dragi.

Conform deciziei instanței, pe timpul arestului la domiciliu, primarul Ion Georgescu nu are voie să comunice cu Nicolae Valerică (șef al Poliției Locale Pitești, cel care, conform procurorilor, i-ar fi dat mită și a devenit denunțător în acest caz), Stoian Mircea (fost manager al spitalului din Mioveni), Potecă Teodor Dan, Iacobescu Alexandru Emil (director medical al spitalului), Nicolae Sânziana (medic, fiica denunțătorului).

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.