Video! Mircea Drăghici, anunț important. Sanatoriul de copii de la Techirghiol, renovat în totalitate

Trezorierul PSD Mircea Drăghici a făcut un anunț important. La bine și la rău, trebuie să fim mereu alături de copiii noștri! Ministerele Dezvoltării și Sănătății au lansat un proiect de reabilitare completă a sanatoriului de copii de la Techirghiol, unde mii de copii vin la tratament în fiecare an.

Techirghiol este locul unic unde, în fiecare an, mii de copii din întreaga țară vin pentru tratament, recuperare și redobândirea sănătății.

Este vital pentru noi, ca partid de guvernare, să ne asigurăm că această unitate medicală specială poate oferi cele mai bune echipamente și tratamente, la cel mai înalt standard european.

Suntem deci bucuroși să anunțăm începerea renovării complete a sanatoriului de copii de la Techirghiol la costul de 28 milioane de lei, care include săli noi de tratament, locuri de cazare, săli de clasă, ateliere de lucru și multe altele. Proiectul de renovare a fost lansat oficial astăzi de miniștrii Dezvoltării și Sănătății și va fi executat de Compania Națională de Investiții.

Suntem determinați să susținem și să protejăm copiii din România. Ei sunt inspirația noastră, ei sunt viitorul nostru!, a anunțat deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.