Video! PNL Pitești a rămas cu Coteț(ul) gol! Tofan, Ana Stan și Tiberiu Irimia au trecut în echipa PSD!

Viceprimarul Gelu Tofan și cei mai puternici și influenți consilieri locali PNL - Ana Stan și medicul Tiberiu Irimia, au trecut la PSD. Anunțul oficial a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă a social-democraților argeșeni conduși de Ion Mînzînă.

Primarul Cristian Gentea a avut un mesaj ferm: Oamenii serioși din PNL au înțeles că este nevoie să pună osul pentru dezvoltarea Piteștiului. Sunt convins că împreună cu noii noștri colegi, vom reuși să avem o majoritate confortabilă care să ne permită să continuăm proiectele prin care am dezvoltat orașul nostru. Și, sper că vede toată lumea, noi spre deosebire de alții, nu jucăm cu rezervele rezervelor, ci cu titularii, a precizat Cristian Gentea.

"Am făcut o echipă foarte bună cu Cristian Gentea. Este un om energic, dedicat Piteștiului și piteștenilor, care este determinat să dezvolte acest oraș. Avem proiecte importante pe care trebuie să le continuăm și alte investiții pe care le vom derula pentru a continua acest ritm" - Gelu Tofan, viceprimar Pitești.

"Am muncit întotdeauna pentru dezvoltarea Piteștiului și am venit într-o echipă puternică, cea condusă de primarul Cristian Gentea. Eu nu am trădat, am ales echipa care construitește, nu cea care distruge. Ei m-au trădat, și cu trădătorii nu stau la masă!" - Ana Stan, consilieri local.

 

"Am venit alături de PSD pentru că este o echipă puternică, datorită lui Cristian Gentea care este un primar destoinic. Cred că putem vedea cu toții că acest oraș s-a dezvoltat în patru ani cât ar fi făcut alții în mult mai mulți ani! Sunt un om integru, care se implică rapid în orice proiect viabil, care pune în aplicare planurile care dezvoltă comunitatea noastră" - Tiberiu Irimia, consilier local.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.