Video! Primăria Pitești nu mai dă elevilor Primul Ghiozdan pentru că PNL și USR s-au opus în Consiliul Local

Pentru prima dată, anul acesta elevii din Pitești ar fi urmat să beneficieze de programul Primul Ghiozdan. Adică, fiecare elev din clasa pregătitoare ar fi primit, din partea Primăriei și a Consiliului Local Pitești, câte un ghiozdan echipat complet cu rechizitele necesare. Primarul Cristian Gentea, care s-a arătat încrezător că proiectul va trece cu câteva ore înainte de ședința de Consiliu Local, a estimat că valoarea fiecărui ghiozdan ar fi fost de 100 de lei.

Numai că lucrurile au stat invers. Consilierii locali PNL și USR au votat împotriva acestui proiect, chiar dacă viceprimarul Gelu Tofan, prezent la conferința de presă a Primăriei, nu a scos un cuvânt în care să explice de ce colegii săi ar urma să se opună acestei inițiative pe care de altfel Consiliul Județean Argeș o derulează de ani buni, primăria Mioveni la fel, și multe alte primării din Argeș și din țară.

Până și inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu, a votat împotrivă!
Iar replica cea mai tare a ședinței a venit chiar pe acest subiect.

Mihai Mihăilescu, viceprimar USR al Piteștiului a susținut că oricum vine valul 4 și că elevii nu vor mai merge la școală, ca atare acest program nu își are rostul!

„Domnul vice are informații bune pentru că ministrul Sănătății e de la USR!”, l-a ironizat consilierul local PSD Robert Tudorache.
Respingerea acestui program este încă o davadă că jocurile politice și setea celor de la PNL și USR de a ieși în evidență s-a transformat, de luni bune, într-o mașină de respins orice inițiativă utilă pentru cetățeni care i-ar putea aduce un plus de imagine primarului social-democrat Cristian Gentea. O fi bine, o fi rău, asta vor decide piteștenii când vor fi chemați din nou la urne!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.