Video! Primarul din Câmpulung, prins băut la volan

Potrivit IPJ Argeș, în seara zilei de 6 ianuarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu. Chiar dacă accidentul nu a fost soldat cu victime, polițiștii au făcut șoferilor proba etilotestului. Iar primarul Liviu Țâroiu a picat testul, aparatul de testare indicând aproximativ 0,8 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat unul dintre conducătorii auto se afla sub influența alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, fiind luată și măsura reținerii permisului de conducere, pentru care a fost eliberată o dovadă fără drept de circulație”, precizează IPJ Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 Sursa Video: ProMediaTV.ro

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.