Video! Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, la Interviurile Proarges.ro. Despre investițiile din cel mai bogat oraș din Argeș și scandalurile din PSD

După fostul secretar de stat în Ministerul Justiției, avocatul Liviu Stancu, Ion Georgescu a fost la Interviurile Proarges.ro!

Portalul de știri Proarges.ro vă prezintă în exclusivitate secretele din biroul primarului din Mioveni. Ion Georgescu a vorbit la interviurile Proarges.ro despre stadiul investițiilor din cel mai bogat oraș din Argeș. Deși mulți spun că administrația din Mioveni își permite să facă investiții pentru că are buget mare, Ion Georgescu a dezvăluit faptul că o mare parte din lucrări sunt realizate prin fondurile europene și guvernamentale accesate.

Tot la Interviurile Proarges.ro, Ion Georgescu a vorbit și despre cum va arăta noul spital din Mioveni, când va fi gata și ce doctori ar putea veni la cel mai modern spital din țară pentru a crește calitatea serviciilor medicale din județ.

Toate datele despre conceptul de smart city implementat și dezvoltat în Mioveni, despre rețeaua de alimentare cu gaze în Clucereasa, despre cadastrarea gratuită a terenurilor, dar și despre acțiunile dedicate Centenarului, le puteți afla urmărind ediția Interviurilor Proarges.ro cu primarul din Mioveni.

Nu a lipsit nici reacția lui Ion Georgescu cu privire la scandalurile din PSD Argeș și de la nivel național, dar și o analiză explozivă în privința lui Liviu Dragnea.

De asemenea, Ion Georgescu dezvăluie la Interviurile Proargeș.ro ce persoană de la nivel național i-a oferit sprijin în privința unei investiții majore.

Urmărește Interviurile Proargeș.ro, un proiect unic în zona de online din Argeș oferit de Proarges.ro și Mircea Sărărescu.

 

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.