Video! Propunerea unei studente din Topoloveni ar putea deveni realitate: Bilete pe avion la jumătate de preț pentru studenți

Statul ar putea deconta biletele de transport aerian pentru studenți

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, în timpul întâlnirii cu social-democraţii din Topoloveni, că i se pare o idee bună ca statul să deconteze 50% din biletele de transport aerian intern, după ce o tânără i-a propus acest lucru, motivând că există schimburi de experienţe între facultăţi.

”Aş avea o idee, dacă îmi permiteţi, pentru transportul aerian intern, să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experienţe între facultăţi şi ar fi ceva foarte util pe lângă facilităţile pe care PSD ni le-a oferit”, a spus o studentă, membră PSD, în timpul întâlnirii lui Liviu Dragnea cu social-democraţii din Topoloveni. Ea a spus, în discursul său, de ce un tânăr ar vota PSD. ”Noi, tinerii, suntem viitorul. Nu e momentul să fim ca un cetăţean turmentat în lumea asta teatrală. Ştim ce vrem, ştim că PSD e opţiunea noastră. PSD susţine tinerii”, a afirmat ea.

În replică, Dragnea a catalogat propunerea ca fiind ”o idee foarte bună”. ”Mi se pare o idee foarte bună şi asta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul ţării. Cred că vor fi bucuroase şi companiile de transport, dar, da, eu cred că se poate face”.

Vă reamintim că pe CFR elevii și studenții pot călătorii gratuit.

Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii Petre Daea și candidatul la europarlamentare Gabriela Zoană sunt în campanie electorală în Argeș. Au fost în Topoloveni, unde a fost organizată o întâlnire cu simpatizanți PSD și o vizită la o familie de fermieri, și la Corbi, la un alt fermier care și-a dezvoltat ferma pe fonduri europene.

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD; executat de SC Macazin Muntenia SRL; CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.