Vlad Voiculescu, prins fără mască în Parlament. Expert în sănătate: Fie își dă demisia, fie este demis

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost surprins de presă ieri, în Parlament, fără mască, în ciuda restricțiilor pe care guvernul le-a impus tuturor românilor.

Expertul în politici de sănătate publică Ioana Stăncel este de părere că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis, după ce a fost surprins fără mască sanitară, timp de minute în șir, pe holurile Parlamentului. Stăncel a precizat că o astfel de atitudine ar fi mult mai firească decât scuzele.

 

„Nu fac politica partizană a niciunui partid, dar ceea ce am văzut astăzi în transmisia video este incalificabil pentru un ministru al Sănătății. Dânsul și-a asumă răspunderea, spune că este vinovat, dar nu își dă demisia. Ar fi corect să își dea demisia. Este un demnitar al statului român, are demnitate, să-și dea demisia! Să lase pe altcineva care are răspunderea gesturilor proprii, care nu încearcă să ne mintă. Pentru că dânsul spunea că se află într-o sală, se afla pe un hol. Spunea că nu se află nimeni lângă dânsul și am văzut că erau persoane lângă dânsul și cei care l-au filmat bineînțeles că erau persoane în aceeași incintă”, a declarat expertul în politici de sănătate, Ioana Stăncel la Realitatea PLUS.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.