CÂND EROII CAD VICTIME...

By Proarges.ro Aprilie 11, 2020 1264

Virusul nimicitor a făcut deja primele victime în rîndul corpului medical din Argeș. Asistenți medicali și infirmiere din cele două spitale din municipiul Câmpulung au fost lovite de inamic, într-un război atipic, fără arme, muniție sau strategii, însă cu o mare cutezanță, forță interioară, sacrificiu de sine, profesionalism din partea personalului medical, care a acceptat necondiționat să fie vârful de lance al acestui război.
Ca reprezentant al asistenților medicali, în calitate de președinte al asistenților medicali argeșeni, pentru toți colegii mei răniți la datorie, am câteva cuvinte de încurajare:
Cu atât mai mult acum trebuie să rămâneți puternici și curajoși! Nu vă descurajați!
Sunteți prea prețioși pentru noi, cei care știm să ne onorăm soldații!
Vom învinge acest dușman perfid și dur!
Îngrijindu-ne unii pe alții, nelăsându-ne în urmă unii pe alții!
Rămânând aproape unii de alții!
Ghidați de valorile și principiile profesionale și etice care ne unesc, oriunde ne-am afla, oricâte dificultăți am întâmpina!
Nu vă pierdeți credința, speranța, încrederea, răbdarea, vom învinge acest dușman doar dacă suntem UNIȚI în același cuget și simțire!
Eu știu că în fiecare dintre noi este o putere, care ne este hărăzită și vine dincolo de noi, puterea de a face bine, de a te pune în slujba celor care au nevoie de tine, cu mult curaj, dar cu multă onestitate și modestie.
Aceasta cred că e cea mai mare putere!
Iar pentru toți aceia care stau în case (și vă mulțumim pentru aceasta) în fața televizoarelor, a ecranelor telefoanelor, lipiți de monitoarele calculatoarelor sau pe rețelele de socializare, care ascultați și vedeți lupta grea dusă de personalul medical și de toți ceilalți camarazi de arme aflați pe acest front, am câteva gînduri:
Dacă doriți să ne ajutați cu adevărat, respectați-ne!
Ascultați-ne inimile care bat în ritmul frontului de luptă!
Priviți-ne ochii și înțelegeți-ne grija pe care v-o purtăm!
Lupta pe care o ducem este pentru toate familiile, pentru toți prietenii, pentru toți bolnavii, pentru toți pacienții, pentru toți seniorii noștri, ei înșiși încercați de războaie. Aceasta este SOLIDARITATEA ADEVĂRATĂ!
Iar dacă doriți să adresați un cuvânt de mulțumire eroilor care duc lupta cea mare, Ordinul Asistenților Medicali Argeș a inițiat campania ”MULȚUMESC DIN INIMĂ!”, înlăuntrul căreia fiecare dintre dumneavoastră puteți posta pe rețelele de socializarea #multumescdininima.
Noi, toți asistenții medicali, VĂ MULȚUMIM, că ne sunteți alături!

Estera STĂMOIU, președinte Ordinul Asistenților Medicali Argeș

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.