De ce îl iubesc românii pe Gigi Becali: A deschis clinică privată pentru tratarea tratuită a cancerului

Gigi Becali și-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului. Finanțatorul FCSB a investit peste 15 milioane de euro în proiect și susține că el este cel care plătește pentru tratamentele pacienților. Unitatea spitalicească se află în locul în care se aflau birourile FCSB, la Arcom.
 „Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali pentru site-ul cancan.ro.

Unitatea medicală va veni în sprijinul persoanelor cu venituri reduse, a mai spus omul de afaceri. „Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate”.

Va fi un proiect foarte mare, așa descrie finanțatorul FCSB activitatea spitalului ce ar urma să trateze pacienți cu afecțiuni oncologice.  „Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital”, a mai completat milionarul.
Pentru a convinge cât mai mulți doctori să lucreze în spitalul său, omul de afaceri le oferă 30% din încasările pentru consultații și intervenții chirurgicale. „Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate! La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor”, a mai spus Gigi Becali.
Salariile doctorilor angajați ar urma să pornească de la 2000 de euro, estimează omul de afaceri. Însă, activitatea în spital de va desfășura și cu ajutorul unor medici voluntari din cadrul bisericii.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.