Directorul interimar al Spitalului Câmpulung: Nu fac politică și nu vreau să fiu folosit politic!

Medicului Andrei Aron i-a fost prelungit cu 30 de zile interimatul la conducerea Spitalului Municipal Câmpulung. Sigur, având în vedere modificările legislative, este foarte posibil ca primarul Liviu Țâroiu să decidă revenirea în funcție a lui Nicolae Alexe. Până atunci însă, aseară, Andrei Aron, medic dentist la o clinică pe care o manageriază, a postat o reacție în care i-a mulțumit prefectului Emanuel Soare pentru propunerea de a fi manager interimar, chiar dacă nu se cunoșteau. Medicul Aron a ținut să sublinieze că nu vrea să facă politică și nu vrea să fie folosit în scopuri politice, el ținând să precizeze că dacă nu va fi lăsat să-și impună viziunea în fruntea instituției va prefera să nu mai ocupe funcția.

"Vreau sa fac cateva precizari legate de ultimele evenimente din aceasta saptamana. In primul rand vreau sa clarific cateva aspecte, fiindca vad ca sunt multe comentarii si multe atacuri de toate felurile... Multe "strategii" si cumva pe alocuri ma simt si putin folosit si nici macar de oamenii care ar avea poate dreptul sa faca asta...
In primul rand vreau sa-i multumesc d-lui prefect, Emanuel Soare , pe care l-am cunoscut in urma cu o luna de zile maxim. Am acceptat aceasta onorabila propunere de la un om care nu ma cunoscuse niciodata in viata dansului si care si-a asumat un risc enorm cu un necunoscut. Acest lucru m-a determinat si mai mult sa dau tot ce pot, sa fac lucrurile asa cum cred eu ca ar fi bine. Este un lucru foarte important in acest moment sa spun aceste lucruri, pt ca dansul si echipa dansului mi-au acceptat conditia sa nu politizeze acest moment si sa fie un lucru real, asa cum este. Asta nu inseamna ca au dreptul altii sa se foloseasca de acest moment, pt ca asa cum am avut aceasta conditie pentru dl.prefect, asa o am pentru oricine altcineva.
Maine probabil urmez eu la "judecata" si vreau sa specific ca indiferent de decizia de maine eu am fost pus in aceasta functie de ministrul sanatatii, dl. Nelu Tataru, la recomandarea d-lui prefect Emanuel Soare si lucrul acesta trebuie sa-l tineti minte indiferent de ceea ce se decide maine. Pana la momentul actual, daca eu sunt o alegere buna pentru acest post, dansii sunt cei care si-au asumat asta, nimeni altcineva.
In alta ordine de idei vreau sa asigur ca pozitia mea ca om ramane aceeasi indiferent de decizia de maine, voi ramane la fel de vertical ca si pana acum, iar atat timp cat voi fi lasat sa conduc asa cum cred eu, voi face acest lucru...altfel nu!
Sa fim sanatosi!", a postat pe pagina sa de Facebook Andrei Aron. Postarea a avut un număr uriaș de comentarii pozitive.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.