DONNA MEDICAL CENTER pe podiumul RACE FOR THE CURE

Fundația Renașterea a organizat duminică, 8 iunie a.c., cea de-a 10-a ediție a evenimentului Race for the Cure Romania, cea mai mare cursă caritabilă internațională destinată promovării prevenției cancerului de sân, a depistării precoce a afecțiunilor oncologice, acces egal la investigații medicale și, mai ales, sărbătorirea femeilor care au ieșit învingătoare din această luptă.
La competiție s-a înscris un număr impresionant de persoane care au ales să se alinieze la start fie individual, fie în echipă cu colegii sau prietenii.

Pentru prima dată, Donna Medical Center, prestigioasa clinică medicală destinată sănătății femeii, fondată și condusă de Dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, doctor în științe medicale, a participat la această cursă cu o echipă numeroasă formată din medici, asistenți medicali și paciente.
În mesajul său de susținere, Dr. Elena Claudia Teodorescu a subliniat necesitatea și importanța controalelor medicale periodice:

„Promovarea sănătății femeii și, în special, atragerea atenției asupra prevenției ca armă împotriva cancerului de sân sunt ceea ce ne-am propus încă din prima zi, aici, la Donna Medical Center. Este de dorit ca femeile să aibă mai multă grijă de ele, să efectueze controalele periodice, atât cele senologice, cât și cele ginecologice, acestea fiind singurele metode de a depista la timp și, astfel, cu mari șanse de vindecare, orice formațiune tumorală malignă (cancer). Prin urmare, participarea Donna Medical Center la acest eveniment a fost tocmai pentru a promova misiunea noastră și pentru a ne arăta susținerea față de cele care au trecut sau trec prin această boală”.

Pentru toate participantele care au intrat în competiție sub cunoscutul său brand, clinica Donna Medical Center a asigurat tricourile.
Inimoase și motivate, doamnele s-au sincronizat perfect și au reușit să se impună împreună ca echipa cea mai energică făcându-și vocea auzită în marea de oameni prezenți la cursă.


„Ne-am dorit să formăm o echipă în care să implicăm nu doar personalul clinicii (medici, asistenți medicali, personal administrativ), ci și pacientele noastre, pentru a susține promovarea sănătății femeii și lupta împotriva cancerului la sân. Aceasta este misiunea Donna Medical Center, asta ne definește, asta ne motivează zi de zi. Am ales să participăm la acest eveniment, având în vedere că avem un țel comun cu cel al Fundației Renașterea. În plus, participarea la acest eveniment ne-a oferit o oportunitate de a oferi pacientelor o altfel de experiență și, spre încântarea noastră, pacientele au răspuns pozitiv, foarte bucuroase de inițiativa noastră” a precizat Ioana Laura Pașca, director marketing și comunicare în cadrul Donna Medical Center.

La finalul celor 4 km parcurși în timpul cursei fiecare participant la RACE FOR THE CURE ce a trecut linia de sosire a fost medaliat, iar echipa DONNA MEDICAL CENTER s-a aflat și printre câștigătorii care au urcat pe scenă pentru a primi diplomă și trofeu.
Un motiv solid pentru ca la următoarea cursă echipa să aibă mai mulți susținători și să-și poată apăra titlul.

 

" alt="" /> " alt="" />

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.