OAMGMAMR ARGEȘ - DIN SOLIDARITATE, VOLUNTARI PENTRU SĂNĂTATE! ESTERA STĂMOIU: DIN INIMĂ, MULȚUMESC!

By Pro Arges Februarie 16, 2022 370

Recent, Ordinul Asistenților Medicali Argeș s-a angajat într-o nouă misiune de solidaritate pentru sănătatea argeșeană. A fost de ajuns un singur apel lansat de către Direcția de Sănătate Publică Argeș către cei care pot și doresc să devină voluntari pentru efectuarea anchetelor epidemiologice.
Urmare a respectivului apel, echipa Ordinului Asistenților Medicali Argeș ;i-a unit forțele venind în sprijinul comunității argeșene.
Pentru că ,,nu există nimic mai puternic decât inima unui voluntar”, timp de aproximativ trei săptămâni, voluntarii au contactat mii de argeșeni față de care și-au îndeplinit, cu multă empatie și profesionalism, responsabilitățile încredințate.
Acum, când rata de infectare a scăzut considerabil, iar misiunea a ajuns la final, OAMGMAMR Argeș adresează mulțumiri tuturor celor care au răspuns ,,DA!” din toată inima și au dedicat timp acestei acțiuni în favoarea semenilor, demonstrând că voluntarii cu adevărat  reprezintă ,,iubirea în mișcare”.
De asemenea, OAMGMAMR Argeș mulțumește doamnei Sorina Octavia Honțaru, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Argeș, pentru șansa oferită de a se implica și a fi parte dintr-o acțiune  de solidaritate pentru sănătate.
,,Satisfacția imensă pe care o simțim este efectul acestor trei săptămâni intense. A fost o perioadă de timp relativ scurtă, dar care ne-a îmbogățit enorm pe fiecare dintre noi. O astfel de experiență te motivează să repeți gestul, te hrănește într-un mod unic. Mulțumesc cu recunoștință celor care au atâta generozitate și iubire de dăruit semenilor lor încât, fără ezitare, s-au implicat în această acțiune! Voluntarii sunt ostașii care formează armata de bunătate a acestei lumi. Cu siguranță ne vom alătura și altor proiecte și vom întări această armată cu forțele noastre” a afirmat președintele Ordinului Asistenților Medicali Argeș, Estera Stămoiu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.