Pitești: Ecoul gândirii- prima Conferință Națională a Logopediei

La nici 6 luni de la înfințare Centrul de Logopedie LittleKids, a organizat ieri 6 martie, în București, prima conferință națională de logopedie dedicata specialiștilor din România. Nu întamplator au ales ziua de de 6 martie deoarece coincide cu Ziua Europeană a Vorbirii și a Terapiilor de Limbaj.
          
Cu ocazia zilei europene a logopediei, Centrul de Logopedie LittleKids împreună cu YouStars Events, (organizatorul celui mai mare eveniment Youtube din România), au realizat prima conferință cu un impact național dedicată logopediei și copiilor cu nevoi speciale.

Conferința a avut loc în sala incinta RIN Grand Hotels București, începând cu ora 10:00. Aceasta s-a adresat logopezilor, psihologilor, cadrelor didactice, studenților și nu în ultimul rând părinților copiilor cu nevoi speciale.

Aceasta si-a propus să aducă în atenția auditoriului aspectele principale cu privire la cerințele copiilor cu nevoi speciale, a modului în care aceștia interacționează cu lumea din jurul lor și cum pot fi ajutați să depășească toate barierele, indiferent de natura acestora.

Printre specialiștii care au lua cuvântul se numără: Cristiana Ionescu (Fodator Centrul Edulier pentru copii dislexici), Alina Căpușan (Psihoterapeut Logoped),  și Lector Univ. dr. Ioana Dumitru de la Universitatea din Pitești.

“Ieri am vorbit despre educație, importanța logopedului în societatea românească și tânăra generație. Recunosc am avut emoții pentru că am conștientizat feedback-ul primit din țară al specialiștilor din acest domeniu. Mă înclin în fața voastră!
Conferința Națională de Logopedie, organizată de YouStars în parteneriat cu Aquatique, Centrul de Centrul de Logopedie LittleKids și Centrul Edulier a fost un prim pas spre viitoarele proiecte educaționale!” afirmă pe o retea socială Președintele Asociației YouStars și co-fondatorul Centrului de Logopedie LittleKids.


Centrul de Logopedie LittleKids este primul centru dedicat copiilor cu nevoi speciale din Pitești, situat pe strada Intrarea Mărăști Nr. 6.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.