Se reiau tratamentele la stațiunile balneo prin Casa Județeană de Pensii

La sediul institutiei Casei Județene de Pensii Argeș a fost afisata seria 9 din acest an, cu date de plecare in perioada 24 – 29 iunie 2020.  Au fost repartizate un numar de 38 de bilete de tratament balnear in bazele de tratament care fac parte din Societatea Comerciala de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca - “T.B.R.C.M.” S.A, (al carui unic actionar este Casa Nationala de Pensii Publice), statiunile fiind Covasna, Olanesti, 1 Mai , Amara, Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 22 - 28 iunie 2020, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.
"Facem precizarea ca eliberarea biletelor se va face în condiţii de siguranţă medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID – 19.

De asemenea, aducem la cunostinta beneficiarilor ca la nivelul unitatilor hoteliere, Casa Nationala de Pensii Publice, a dispus urmatoarele masuri:
activitati de reparatii, curatenie, igienizare si dezinfectie a tuturor facilitatilor hoteliere;
implementarea planului de actiune de prevenire a contaminarii persoanelor si de asigurare a protectiei sanatatii in vederea infectarii sau raspandirii COVID 19, pentru perioadele in care urmeaza sa se desfasoare activitati de tratament balnear;
efectuarea de actiuni de igienizare si dezinfectie zilnica a spatiilor de cazare, maza si tratament

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2020 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie", se arată într-un comunicat al Casei Județene de Pensii Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.