Seară neagră: 13 morți la Suceava. Total decedați: 65. Este anunțată Ordonanța militară numărul 5

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă 13 decese din cauza coronavirus, toți pacienții fiind internați la Spitalul Județean Suceava. Bilanțul a ajuns astfel la 65 de morți. La Ministerul de Interne vor fi făcute declarații în regim de urgență pentru a fi anunțate noile măsuri. Foarte probabil, România intră oficial sub scenariul 4.
 "Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus.Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22-29 martie 2020. Data confirmării rezultatelor pozitive  către INSP este 30 martie 2020", se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.
"În perioada 22-29 martie la Suceava au fost înregistrare 22 de decese, din care 9 au fost raportate și au fost comunicate public. Spitalul din Suceava a fost închis în data de 25 martie timp de 48 de ore, iar decesele au fost în rândul pacienților acestui spital.
La acest moment nu avem informații detaliate referitoare la momentul în care au fost prelevate probele pentru persoanele decedate, respectiv dacă acestea au fost prelevate înainte sau după deces.
La acest moment este în desfășurare refacerea anchetelor epidemiologice de către noua conducere a DSP Suceava", se arată într-o informare a Grupului de Comunicare Strategică.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.