Sergiu Cicu: Administrația din Câmpulung s-a îndepărtat de cetățeni

By Martie 18, 2016 1119

Candidatul ALDE la Primăria Câmpulung, Sergiu Cicu, a afirmat că administrația locală s-a îndepărtat în ultima perioadă de cetățeni și de nevoile reale ale acestora.
În opinia liderului ALDE, Câmpulung are nevoie acută de locuri de muncă pe care administrația locală nu le poate produce propriu-zis, dar pentru care se poate implica pentru a asigura un mediu mult mai prietenos posibililor invetitori. "Este nevoie de noi investiții, pentru că astfel pot apărea noi locuri de muncă. Administrația locală trebuie să devină un partener al oamenilor de afaceri", a afirmat Cicu.
Turismul cultural si sportiv, una dintre solutii
Candidatul ALDE la Cmpulung crede că o municipiul care a fost prima reședință a Țării Românești ar trebui să profite de oportunitățile pe care le are, de istoricul, arhitectura si oamenii foarte cunoscuti pe care i-a dat. În opinia sa, turismul cultural- istoric și cel sportiv pot aduce o emulație pentru dezvoltarea orașului. "Avem exemple care au reușit și în străinătate și în țară. De la Brașov până la București, nu există o pistă profesionistă de carturi, de exemplu. La inițiativa mea a devenit deja tradiție singurul concurs la acest nivel intitulat Gazeta Matematică. Cei mai buni elevi din țară vin să se întreacă la acest concurs organizat în Câmpulung. Patru dintre elevii care au fost anul trecut au fost admiși la Cambridge și Oxford. Câmpulungul este al doilea oraș din Europa cu cele mai multe zile însorite și treubie să profităm de acest lucru. Trebuie redeschise Băile Bughea. Nu există nici acum o echipă care să se ocupe exclusiv de fondurile europene. Este vital să finalizăm, fie prin spargerea proiectului în bucăți mai mici și pe fonduri europene, fie din bani de la bugetul local, proiectul Kretzulescu. Este un program extraordinar, ar reabilita tot centrul orașului, dar care acum este picat din cauza prostului management", a mai spus Sergiu Cicu.
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.