TESTARE ȘI EDUCAȚIE, PENTRU A PROTEJA ZIUA DE MÂINE!

By Pro Arges Noiembrie 11, 2022 133

Locuitorii din Mioveni își pot testa gratuit glicemia luni, 14 noiembrie 2022, în intervalul orar 11.00-17.00, în cadrul unei campanii a Ordinului  Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Argeș și Spitalului Orășenesc Mioveni, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.
În acest scop au fost amenajate de administrația locală două centre de testare situate în următoarele locații: fostul Centru Cultural Mioveni, (bl. V2b - parter) și clădirea stadionului, lângă Piața Agroalimentară „Dacia”.
Prin această campanie, organizatorii  doresc să sensibilizeze opinia publică și să crească gradul de conștientizare privind pericolul pe care-l reprezintă diabetul zaharat, dacă nu este diagnosticat la timp, oferind populației din Mioveni oportunitatea accesului larg și gratuit la investigații de depistare precoce a diabetului, cât și la informații despre factorii de risc, complicațiile și posibilitățile de prevenție a diabetului.
Activitatea mai sus menționată se va desfășura de către asistenți medicali ai Spitalului din Mioveni, cu prilejul marcării Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Diabetului, sub sloganul ”TESTARE ȘI EDUCAȚIE, PENTRU A PROTEJA ZIUA DE MÂINE!”.
“Să facem din sănătatea noastră o prioritate! Este esențial să ne controlăm starea de sănătate. Diabetul poate afecta pe oricine. Netratat, poate fi fatal. De aceea trebuie depistat la timp. Procedura de măsurare a glicemiei este simplă, nedureroasă și gratuită. A alege să te testezi e o dovadă de grijă și responsabilitate pentru sănătatea ta”, a transmis Ordinul Asistenților Medicali Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.