Un ambulanțier de pe aubstația Mioveni a făcut atac vascular cerebral

Un ambulanțier al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș a făcut un atac vascular cerebral în timpul turei de noapte. Colegii săi l-au dus la Unitatea de Primiri Urgențe din Pitești unde a primit îngrijiri, transmite Mediafax.

Bărbatului în vârstă de 42 de ani i s-a făcut rău în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce se afla la serviciu, la substația Mioveni a Serviciului Județean de Ambulanță Argeș.

 

 

“Colegul nostru, din păcate și la o vârstă tânără, la 42 de ani, aflându-se în timpul turei de noapte, s-a simțit rău, a dezvoltat un accident vascular cerebral. Colegii l-au transportat de urgență la UPU la Spitalul Pitești, unde s-au făcut investigații. A rămas internat pentru tratament și decizii medicale ulterioare. Să sperăm că va trece fără sechele și să nu aibe repercusiuni multe. Din fericire nu s-a întâmplat în timpul vreunei misiuni, era în așteptare echipajul, ca atare era în sediul substației Mioveni, acolo unde își desfășura activitatea", a declarat  Marian Hiru, manager al SAJ Argeș.

 

 

Potrivit acestuia, conform procedurii a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Bărbatul lucrează de 10 ani la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.