Video! Miniștrii educației și sănătății vin în Argeș

Ministrul Sănătății, cel al Educației, dar și alți membrii ai guvernului vor fi prezenți la Pitești, la o conferință națională care vizează educația medicală în școală și asistența medicală comunitară.
Conceptul de prevenire prin educația sexuală și medicală în școli, dar și implicarea autorităților într-o asistență medicală comunitară în care cetățenii să fie informați și îndrumați pentru a se feri de bolile sezoniere vor fi abordate într-o conferință națională care va fi organizată în Pitești la sfârșitul acestei primăveri. Președintele Consiliului Județean Argeș Dan Manu își dorește ca după această conferință Argeșul să devină un județ pilot pe acest segment la nivel național.


Mi-e dor de felcerul care era pe vremuri și care în sezonul de primăvară venea în gospodăriile oamenilor pentru a le da informații despre cum să ferească de boli. În acest moment, din nefericire, în România nu există o asistență medicală concretizată pe domeniul comunitar, alta decât medicina de familie și Casa de Asigurări de Sănătate.
 Îmi doresc ca după această conferință 
județul Arges va fi județ pilot pe segmentul de educație sanitară.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.