Video! O asistentă medicală, primul cadru medical vaccinat împotriva COVID la Spitalul Mioveni! Condiții stricte de transport a vaccinului

Aproape 100 de cadre medicale de la Spitalul din Mioveni s-au vaccinat în prima etapă, cea de astăzi, împotriva COVID. Prima persoană vaccinata la Mioveni a fost o asistentă de la Urgență, Nadia Pătru, care a transmis că și-a încurajat inclusiv familia să se vaccineze.

La ora 10, cu pază și în condiții speciale de transport, primele doze de vaccin împotriva COVID au ajuns de la centrul de vaccinare de la Spitalul Județean la Spitalul din Mioveni.  Deja, primele cadre medicale de la spitalui orășenesc așteptau să fie vaccinate. Aproape 100 de persoane, inclusiv personal de la spitalul Penitenciar Mioveni au fost vaccinate în cursul zilei.


 Conform primarului Ion Georgescu, aproximativ 60% din personalul medical de la Spitalul Mioveni este dispus să se vaccineze împotriva COVID încă de la început. La fel ca și în alte spitale din județ, sunt însă și cadre medicale care nu se pot vaccina pentru că fie au fost contacți cu persoane infectate, fie sunt în carantină.

Printre cei care nu se pot vaccina încă de la început, din motive medicale, se numără și managerul Horia Trăilă.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.