Video! Tânăr de 21 de ani, salvat de la moarte de dr. Alexandru Stoian

Pacientul, în stare critică, a fost adus la Spitalul Județean de Urgență Pitești prin transfer de la un alt spital din județ
De 5 ani, de când lucrează în județul Argeș, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, medicul Alexandru Stoian a reușit să se remarce prin intervenții în premieră și salvarea a nenumărate vieți.
Este singurul chirurg toracic din Argeș, venind și în sprijinul pacienților din Vâlcea, acolo unde nu există o astfel de specialitate.
Printre cele mai recente satisfacții profesionale ale doctorului Stoian se numără și salvarea unui pacient în vârstă de 21 de ani, ajuns la Spitalul Judeţean, la jumătatea lunii februarie, prin transfer de la un alt spital din Argeș.
Deși șansele de supraviețuire ale tânărului, victimă a unui accident rutier, erau aproape nule, medicul de la Spitalul Județean din Pitești a reușit să îi salveze viața. Un aport în acest sens îl au și specialiștii din ATI, acolo unde pacientul a fost spitalizat inițial. La începutul lunii martie, tânărul a fost externat.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.