Video! Tătaru: personalul medical va fi testat cu prioritate împotriva Coronavirus. Fiecare pacient care ajunge la spital cu probleme respiratorii va fi testat

Noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a spus, vineri, că personalul medical va fi testat cu prioritate pentru a vedea dacă s-a infectat cu coronavirus. De asemenea, fiecare pacient care ajunge la spital cu probleme respiratorii va fi testat.

La nivelul unităților sanitare din Faza 1, Faza 2 și, ulterior, Faza 3, vom asigura acel necesar de aparatură,de materiale sanitare și de echipamente sanitare de protecție, precum și acelui număr de teste pe care toti cei conform unor anchete epidemiologice intrăîntr-un protocol de testare. Menționez că personalul medical va avea întâietate în aceste unități la acea testare. Avem grijă de personalul nostru, vor veni săptămâni și mai grele, vor fi și cazuri severe, cazuri critice, dar vom trece peste această perioadă și vom ieși mai întăriți, a subliniat, vineri, Nelu Tătaru.

Noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a subliniat că, după cele întâmplate la Suceava, se va face din nou instruirea personalului medical și se va face testarea cadrelor medicale, astfel încât să se recapete încrederea în sistem.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.