2 ani de la Tragedia din Muntenegru. Doar rudele victimelor îi mai plâng în Argeș

By Iunie 23, 2015 1112

Astăzi se împlinesc 2 ani de la ziua fatidică în care şi-au pierdut viaţa 18 cetăţeni români, dintre care cinci argeșeni, iar alţii au fost grav răniţi.
Din păcate, în Argeș, la fel ca și anul trecut, incidentul a fost dat uitării.

Anul trecut, a Muntenegru, ministrul de externe de atunci, Titus Corlățean, a participat și la o ceremonie de sfințire a unei troițe românești ridicate în memoria victimelor accidentului rutier din 23 iunie 2013, din canionul Morača, și a depus o coroană de flori în numele guvernului român.
 
12 argeșeni, victimele accidentului din Muntenegru12 argeşeni s-au numărat printre victimele accidentului din Muntenegru. Cinci dintre ei au decedat, iar şapte au fost răniţi.

Au decedat omul de afaceri şi fostul consilier local Nicolae Derviş, Ion Marinescu, tatăl fostului consilier judeţean PNL Mădălin Marinescu, Traian şi Mariana Mateescu, aceasta din urmă fiind şi ghidul excursiei. Toţi sunt din Curtea de Argeş. A cincea persoană decedată este Gheorghina Buidan, din Piteşti, rudă a ministrului Gabriel Oprea.

Alte şapte persoane au fost rănite: Elisabeta Ciolan, din satul Oeşti, Olga Hutchinson, din Piteşti, Georgeta Marinescu, din Curtea de Argeş, şi Gheorghiţa Niţu, din Piteşti, Maria Derviş, din Curtea de Argeş, Filofteia Gheorghe, din Piteşti, şi Eugenia Speranţa Nicolaescu, din Curtea de Argeş.
Citeste si
Accidentul din Muntenegru: Argesenii si-au ingropat mortii

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.