Doi oameni înjunghiați cu șurubelnița la Pitești

Doi oameni fără adăpost, concubini, s-au luat la ceartă şi scandalul a deranjat vecinii, printre care şi pe angajaţii unei pizzerii. Unul dintre ei a mers să calmeze spiritele însă a fost atacat de omul recalcitrant care l-a înjunghiat cu o şurubelniţă. Acesta şi-a lovit şi concubina, dar şi pe un alt om al străzii venit să vadă ce se întâmplă. Poliţiştii l-au reţinut pe agresor acuzat de tentativă de omor calificat.
Angajatul pizzeriei și femeia au ajuns la spital cu două ambulanțe. Tânărul a fost condus la poliție unde a fost audiat. Cei doi concubini locuiau într-o casă părăsită şi obişnuiau să facă scandal. Luni însă au exagerat, aşa că oamenii au intervenit. Şi martorul şi angajatul au căzut victime colaterale.
Cele două persoane sunt stabile, conștiente, și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu două ambulanțe, una de Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă a SAJ Argeș. Politiştii continuă cercetările în acest caz. Bărbatul de 23 de ani, autor al agresiunii faţă de cele două persoane, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativa de omor calificat.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.