A căzut Orange! În mai multe zone din Pitești, abonații nu au putut face nimic cu telefonul!

Rețeaua mobilă Orange nu este în prezent disponibilă. Într-un mesaj postat pe Facebook, compania informează că specialiștii din departamentul Tehnic lucrează la remedierea problemei. În mai multe zone din Pitești, de exemplu, abonații nu au putut telefona sau primi apeluri, iar conexiunea la internet nu a existat. Practic, abonații nu au putut folosi la nimic telefoanele mobile. Probleme similare au fost semnalate în aproape întreg județul și peste tot în țară.

Mai mulţi clienţi ai reţelei de telefonie mobilă Orange au reclamat că nu au semnal pe telefoane,  nu pot accesa internetul şi nici aplicaţiile dezvoltate de companie. Probleme au fost semnalate în mai multe judeţe.

"Salut, momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă ca urmare a secționării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și îți mulțumim pentru înțelegere. Revenim imediat ce avem noutăți", este mesajul postat de operatorul Orange pe Facebook.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.