A trecut prin cele mai mari emoții din viață! Vali Porcișteanu este tătic!

By Octombrie 20, 2017 2155

Vali Porcişteanu, cel mai titrat pilot piteştean de raliuri, este tătic! A terminat pe locul trei la general în acest sezon, este campion național, dar nimic nu s-a comparat cu emoțiile momentului în care soția sa, Ana-Maria, i-a adus-o pe lume pe micuța Sophia. Micuța de trei kilograme s-a născut la maternitatea Regina Maria din București la ora 3, pe 18 octombrie.
Sezonul competițional tocmai s-a încheiat dar pentru mine a început o altă cursă, una foarte importantă pentru mine. Mă bucur că a venit tocmai acum, pe final de sezon ca să mă pot concentra total pe asta. Fetele sunt bine! În afară de mamă, mai am o fetiță în familie, pentru că pe lume a apărut Sophie, o fetiță de trei kilograme. Ne bucurăm să o avem alături de noi. Momentan nu cred că realizăm noi prea bine ce s-a întâmplat și care este nebunia de a fi părinte, dar ușor-ușor ne intrăm în drepturi. Ne bucurăm că este sănătoasă. De abia aștept să înceapă noul sezon unde va fi alături de mine și sper să fie unul din cei mai mari fani care mă vor susține pe viitor.
Emoțiile pe care le ai atunci când ești aproape de naștere nu se pot descrie. Aștepți să vezi cum este, cum arată copilul, dar mai ales să afli că totul este OK cu fețita și cu mama. Pentru noi data de 18 octombrie a fost una cu noroc. Am așteptat până la ora trei. Am văzut-o preț de câteva minute. Toți cei care au trecut prin asta ne-au spus că este o mare bucurie, dar este greu să descri în cuvinte ce simți atunci când ești chiar tu într-o astfel de postură - a declarat pentru Proarges.ro Vali Porcișteanu.

Valentin și Ana-Maria s-au căsătorit în urmă cu o lună. Naşul celor doi tineri este omul de afaceri Cristian Dolofan, alături de care a pus bazele echipei DTO Tellur Rally Team, una dintre cele mai bune din Campionatul României de Raliuri.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.