×

Avertizare

JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /home/customer/www/proarges.ro/public_html/cache/mod_sp_weather/228-woeid.json

Adrian Bughiu, la reluarea cursurilor: Entuziasmul nu trebuie să ne facă să uităm de respectarea măsurilor

Astăzi, aproximativ 80 de mii de elevi din Argeș au început cursurile în condiții speciale pentru a fi feriți de efectele pandemiei de COVID-19. În Argeș, cursurile au fost reluate conform scenariului verde, cu prezența elevilor în sălile de curs.
Cu toate acestea, au fost luate măsuri speciale la nivelul școlilor, dar și în privința mijloacelor de transport în comun, după cum a arătat și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu.
"În sfârșit, după aproape un an de când virusul a inchis școlile, astăzi sună clopoțelul pentru prima dată în 2021, moment așteptat cu multe emoții de toată lumea. O lungă perioadă, copiii au fost nevoiți să improvizeze și să se adapteze participării la orele online, actul educațional devenind o adevărată provocare atât pentru elevi, cât și pentru părinți și profesori.
Totuși, entuziasmul nu trebuie să ne facă să uităm de respectarea măsurilor stabilite în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș, printre acestea numărându-se:  ??????????? ?????????? î? ????ș??, ???????? ???ă????? ?? ???????? ?? ????????? î? ?????, î???????? ????????ă ? ?????? ?? ???? ș? ? ??????????? ș???????, cu sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Argeș și al Inspectoratului Școlar Județean Argeș.
Doresc să urez mult succes elevilor și multă putere de muncă profesorilor, în această perioadă dificilă!", a precizat vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu..

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.