ALARMĂ de gradul ZERO în Pitești: Amenință că se aruncă de pe bloc!

By Iunie 10, 2015 1059

UPDATE 00:47: Tânărul care a vrut să se arunce de pe bloc a fost coborât. Într-o clipă de neatenție a tânărului, aceasta l-a prins de măna și l-a tras de pe marginea blocului, apoi fiind imobilizat de către cei care se aflau pentru negocieri.  "La fața locului au sosit cu autoscară mecanică, autospeciala cu perna pneumatică și ambulanță SMUR. Coordonarea intervenției s-a realizat de către prim-adjunctul ISU Argeș. ISU a luat legătura cu iubita bărbatului de 22 de ani care a reușită să îl convingă să renunte la gestul sau, iar bărbatul a fost tras de mână și salvat de către negociatori", a declarat Mădălina Epure, putrătorul de cuvânt al ISU.

Alarmă de gradul zero în Pitești, unde un bărbat s-a urcat, în jurul orei 22.00, pe un bloc turn din cartierul piteștean Nord şi ameninţă că se aruncă în gol. Anchetatorii au reușit să afle că bărbatul are 22 de ani și ca este locatar în respectivul bloc, conform muscel-arges.ro. El află pe acoperișul unui bloc de 10 etaje. S-au format echipaje mixte de negociatori și pompieri. Având în vedere înălțimea la care se află bărbatul, a fost instalată perna pneumatică de salvare, aceeași pernă care a fost dusă și la București în cazul femeii care s-a sinucis într-un final, tot după ce s-a aruncat de pe un bloc.
Negociatorii încearcă să-l convingă să coboare de mai bine de 30 de minute. Nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.