Alții dau banii pe lăutari și mici. La Ștefănești, primarul Nicolae Velcea și-a premiat elevii

Prima atestare documentară a orașului #Ștefănești a avut loc pe 5 august 1452, pintr-un act emis de voievodul Vladislav al II – lea! La aniversarea a 569 de ani de atestare documentară a orașului Ștefănești, în sala de spectacole a Centrului Cultural Ștefănești au fost premiați un număr de 30 de elevi, care au obținut media zece în anul școlar 2020-2021 și un număr de 12 cupluri ce aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

 La eveniment au fost prezenți și președinte CJ Argeș Ion Mînzînă, Simona Bucura Oprescu, deputat de Argeș și președinte al Comisiei pentru administrație publică din Camera Deputaților, deputatul Nicolae Pavelescu, membru al Comisiei pentru muncă din Camera Deputaților si Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.
 
 
"In sala de spectacole a Centrului Cultural Ștefănești, au fost premiați un număr de 30 elevi din ciclul gimnazial, cu media anuală de „zece” în anul școlar 2020-2021 și un număr de 12 familii, care aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.
Ceremonia s-a desfășurat în condiții restrânse. Ne cerem scuze pentru acest lucru, însă a trebuit să ținem cont de numărul limitat de locuri disponibile în sala de spectacole, impus de normele în vigoare și de situația epidemiologică actuală", a informat primarul Ștefăneștiului.
 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.