Anunț important de la Casa de Pensii Argeș pentru biletele de tratament

Pentru seria 13 din acest an, cu date de plecare in perioada 27 – 31 august 2018, în Argeș au fost repartizate un numar de 397 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Baltatesti, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Ocna Sugatag, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata si Techiorghiol.
Eliberarea biletelor se va face in perioada 9 august 2018 – 14 august 2018 si in data de 20 august 2018. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament vor fi anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere, iar in cazul persoanelor care au telefon fix, acestea vor fi anuntate telefonic.
Au ramas bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile: Baltatesti – 1 bilet, Moneasa – 1 bilet, Singeorz – 2 bilete si Tg. Ocna – 2 bilete.
Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2018 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie. 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.