Aproape 100 de bilete de tratament balnear au fost repartizate pentru pensionarii argeșeni

Casa Județeană de Pensii Argeș, condusă de Aida Enache, anunță că pentru seria 7 din acest an, cu date de plecare in perioada 25 – 28 mai  2024,  au fost repartizate un numar de 79 de bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Covasna, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sovata si Techighiol.
Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 11 – 17 mai 2024, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2024 si biletul de trimitere de la medicul de familie.
Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear, informează instituția.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.