Argeș: 104 de noi cazuri de COVID-19. Secții ATI pline, se folosesc corturile de oxigen

Conform datelor furnizate de Prefectură, Argeșul înregistrează a doua zi consecutiv în care depășește norma de 100 de persoane nou diagnosticate cu COVID-19. Față de vineri, în județ s-au înregistrat 104 noi cazuri. "Secțiile ATI sunt toate pline. Se folosesc corturile de oxigen. Nu avem, momentan, cazuri grave. La PNF Câmpulung mai sunt câteva și la hotelul primăriei, dar pentru asimptomatici, susține prefectul și 76 locuri la poliția locală pentru asimptomatici", a declarat prefectul Emanuel Soare..
Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

Conform datelor furnizate de Prefectură, Argeșul înregistrează a doua zi consecutiv în care depășește norma de 100 de persoane nou diagnosticate cu COVID-19. Față de vineri, în județ s-au înregistrat 104 noi cazuri. "Secțiile ATI sunt toate pline. Se folosesc corturile de oxigen. Nu avem, momentan, cazuri grave. La PNF Clung mai sunt câteva și la hotelul primăriei, dar pentru asimptomatici, susține prefectul și 76 locuri la poliția locală pentru asimptomatici", a declarat prefectul Emannuel Soare..
Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.