Argeșenii aflați în dializă și personalul medical, testați. Unul pacient infectat cu COVID-19 a murit în această dimineață. Argeșul a ajuns la 11 decedați

Argeșul a ajuns la cota 11 persoane infectate cu COVID-19 decedate, din care trei numai astăzi. Unul dintre pacienți era la dializă. De altfel, conform prefecturii Argeș, DSP Argeș a început de săptămâna trecută acțiunea de testare COVID a personalului medical și a pacienților din centrele de dializă din județ. Până în prezent, acțiunea a avut loc în două centre dintre cele trei din județ.
În Centrul de Dializă al Spitalului Județean de Urgență Pitești s-au recoltat probe de la personalul medical (10 persoane) și de la 4 pacienți. Toate cele 14 persoane au primit rezultat negativ. Testarea va continua cu încă 102 pacienți.
La Centrul de Dializă “Fresenius” din Pitești au fost testați: 3 medici, 9 asistente, 10 infirmiere și 15 pacienți. Aici au fost confirmați 4 pacienți cu virusul COVID-19. Din păcate, în această dimineață unul dintre pacienții confirmați a decedat.
La al treilea Centru de Dializă din Argeș, la Câmpulung, urmează să fie testat personalul medical (22 de persoane) și pacienții (68).

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.