Audiențe acordate de Avocatul Poporului Pitești cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea rămân suspendate. Mijloace de contact

Programul de lucru al Biroului teritorial Pitești al Avocatului Poporului se modifică pe toată perioada în care își produc efectele prevederile Decretului nr 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și în conformitate cu dispozițiile Avocatului Poporului.

Astfel, în întervalul 17.03.2020-16.04.2020, activitatea de audiențe acordate cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea rămân suspendate.

Puteți contacta zilnic Biroul teritorial Pitești, de luni până joi, în intervalul orar 9-16 și vineri între orele 9-14, prin următoarele mijloace de comunicare:

- telefon/fax: 40 248 211 101

- email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- poștă: Pitești, strada Garoafelor nr 6, județul Argeș

"Avocatului Poporului, Biroul teritorial Pitești stă la dispoziția cetățenilor din Argeș și Vâlcea sau din străinătate, a celor aflați în izolare sau în carantină pentru a le oferi informații, îndrumări, pentru a soluționa sau lămuri plângerile conform atribuțiilor specifice reglementate prin Legea nr 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatului Poporului, republicată, inclusiv în contextul situației excepționale în care ne află cu toții. Cu solidaritate umană și uniți într-un efort comun de înțelegere vom reuși să depășim această încercare care ne afectează pe toți", transmite, printr-un comunicat de presă, Avocatului Poporului Pitești, Mihaela Stănciulescu.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.